Over Cebeolightstudio

Totaaloplossingen

Cebeolightstudio is een concept voor totaaloplossingen op het gebied van verlichting en lichtsturing van Cebeo, de Belgische marktleider in de distributie van elektrotechnisch materiaal. Verlichting is een boeiende maar ook complexe techniek, die heel bepalend is in al onze dagelijkse activiteiten thuis, op het werk, in winkels... Overal bepaalt de verlichting de sfeer en beïnvloedt ze voor een deel ons functioneren.

Toeval bestaat niet

Omdat verlichting zo belangrijk is, laat Cebeolightstudio niets aan het toeval over. Onze professionele lichspecialisten hebben kennis van licht en verlichting en stellen deze ten dienste van de klant. Bij Cebeolightstudio vindt u natuurlijk ook een bijzonder ruim assortiment van verlichtingstoestellen en lichtbronnen voor alle mogelijke toepassingen voor binnen- en buitenverlichting. 

Welkom

Cebeolightstudio is geen verlichtingstoonzaal, het is veel meer dan dat. Onze specialiteit zijn totaaloplossingen. Die werken we uit in opdracht van de professionele  elektro-installateur, bedrijven, architect, interieurarhitect en studiebureaus. Ook de particuliere bouwheer is welkom bij Cebeolightstudio, maar de verlichtingstoestellen en andere producten worden niet rechtstreeks aan particuliere eindklanten verkocht, wel via een professioneel (installateur, architect...). 

Cebeolightstudio telt 9 vestigingen in het hele land. Omdat uw project alle aandacht verdient en verlichting veel meer is dan een armaturen kiezen, is het noodzakelijk om een afspraak te maken voor een bezoek.